Header image  
expertul tau in finisaje  
line decor
  
line decor

 
 
 

 
 
Bine v-am gasit

Suntem o firma infiinţată în anul 1993, cu o vasta experienta in domeniul constructiilor. Executam lucrari de termoizolatii, finisaje interioare, sape, tencuieli decorative, gresie, faianta.

Ne-am infiintat pentru a aduce ceva unic in spatiul dumneavoastra, ceva nou in sensul personalizarii mediului interior cat si exterior, mediu in care ne gasim relaxarea zilnica, punand accent pe inedit, calitate si simplitate. Suntem o echipa tanara orientata spre atingerea unui cat mai bun profesionalism.

Cu cat clientii nostrii vor fi mai multumiti cu atat noi ne vom fi realizat dorinta de a deveni o companie cu adevarat profesionala. Dorim sa oferim servicii complete de amenajari interioare si exterioare, incepand de la alegerea culorilor peretilor interiori , gresie, faianta, pana la termoizolarea casei tale.Pentru orice lucrare oferim garantie 5 ani si certificat termic.

Compania noastra promoveaza o gama profesionala de materiale de finisaj interior si exterior – gama Rofix- cu o traditie in domeniul materialelor de constructii din 1988. Nu ezitati sa apelati la serviciile noastre, pentru a da durabilitate constructiilor dumneavoastra prin calitatea produselor folosite; asteptam inclusiv sfaturi, sugestii sau cerinte noi.


 

 

TENCUIELI DECORATIVE
Cauta culorile anului pentru casa ta. La noi gasesti toate nuantele posibile. Pigmentare computerizata.

TERMOIZOLARE FATADE
Termosistem austriac la cele mai mici preturi. Garantie 5 ani.

TENCUIELI MECANIZATE
Executam tencuiala mecanizata pentru interior si exterior.


 
 
 
      Copyright 2008-2021   Design by vrajadesign